divendres, 19 de juny del 2015

Som unitaris o no som unitaris? L'obsessió d'ICV amb la feina parlamentaria dels TRES diputats de la CUP


Penso, sense voler ofendre a ningú, que cal intentar ser unitari a tot arreu, no sols fent llistes electorals. Aquest missatge d'en Jaume Bosch no és la primera vegada que el sento des de ICV i és molt lleig (per dir-ho suau) perque en Jaume Bosch (al que jo també tinc una estima important) hauria de saber (crec que ho sap perfectament) que tres diputats arriben on arriben i el que és inqüestionable, en el cas dels tres de la CUP, és el seu treball i dedicació fins l'extenuació.

Que es deixin d'intentar desacreditar el treball d'en David, l'Arrufat i la Vallet i si creuen realment en el treball unitari de l'esquerra, que l'apliquin també al Parlament, donant un cop de ma als de la CUP allà on no arriben i sobretot, que es dediquin a desacreditar a la dreta i no als companys i companyes que també estan a les lluites socials i polítiques.


Davant el 27S hi ha moltes coses a clarificar i precíssament entre elles segur que no hi ha la qüestió de la dedicació dels diputats i la diputada de la CUP. Ara be, si aquesta és la línia, segur que l'espifien o potser l'unitarisme no es tal