dimecres, 8 d’abril del 2009

Ara feia dies que no escrivia al blog, però encara ens calen 15000 persones que creguin en una ESQUERRA ANTICAPITALISTA

Si ara feia dies que no escrivia al blog  i no era per mandra o manca de ganes d'escriure, és una de les meves deries escriure i comunicar-me ... potser la única, la que mes aprecio. 

Però aquests dies he estat fora (amb els alumnes i després amb la família) i he estat lesionat ... vaig portar als/les meves alumnes a visitar volcans de la Garrotxa i en una de les pujades vaig patir una MOLT FORTA ESTRABADA ... avui encara vaig coix i vigilant com he de posar el peu esquerre a terra ... algú diu que és l'edat ...  algú, que sóc massa agosserat ... potser és la combinació de les 2 coses. Un  professor de socials visitant volcants a la Garrotxa ... us he de confessar que m'ha agradat ... potser m'hagués agradat més visitar-los a Hawai ... el pressupost no era el mateix

ARA mateix estic a la cadira buscant quina és la millor postura per no fer-me mal i poder continuant escrivint, però el que tinc clar és que com a persona, com a professor de socials, el que ens cal és canviar la societat

A vegades, MOLTES VEGADES, per canviar les coses calen petites gestos, petites accions ... QUÈ US SEMBLA SIGNAR PER ESQUERRA ANTICAPITALISTA?

4 comentaris:

zel ha dit...

Ai, un altre que ha patit, jo, ja ho saps, encara me'n sento de l'operació, clar que tot just fa dos mesos, però el dissabte passat, amb la pluja, vaig, rellisco i per no caure, estrebada, també, i fot un mal de nassos eh?

I per això de profe, ja saps el que fas, ets profe de vida, coi, de pensament, de fet i de paraula... Cuida't molt! Petonassos, jo també vaig de pc!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

eppp!!!! cuida la cama company!!!!!
segur que la visita a la Garrotxa volcànica, a banda de la lesió, porta energies renovades per la revolta permanent.
ei: vols flipar per internet? doncs visita el meu darrer post al jtatiangel.blogspot.com i veuras els comentaris al·lucinants d'un d'Iniciativa que sembla sortit del més enllà.
Bé, seguim en contacte i a desplegar l'anticapitalisme comarcal!
cuida't.

Anònim ha dit...

Toni!!!
Ànim amb tot i cuida't molt!
Petons interseccionals des d'una Barcelona passada per aigua :)

Unknown ha dit...

Hola ZEL, aquests dies tenia ganes de llegir-te, crees addicció.

Espero que et vagi molt be, la cama ... veig que faríem una bona parella ... CUIDA'T MOLT

PETONS