dimecres, 17 de juny del 2009

Trobada de Revolta Global a Premià de Mar. Per una esquerra anticapitalista propera

Companys i companyes,

El nucli impulsor de REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA del Maresme us convida a participar a la trobada oberta que hem previst de fer el proper DIVENDRES 19 DE JUNY a les 19 h. al CENTRE CÍVIC de Premià de Mar.

Aquest encontre volem que sigui un pas endavant més en el camí que hem començat un grup de companys i companyes de cara a organitzar l'espai de l'esquerra anticapitalista a la nostra zona: A Premià de Mar i, també, a la comarca del Maresme.

Volem establir una xarxa de gent que pugui participar de diverses formes, en la mesura de les disponibilitats que tingui cadascú, en coordinar aquest projecte -Revolta Global- i estendre el seu entorn de militants, simpatitzants, col·laboradors i gent propera.

Ja que Revolta Global enten l'acció política com una pràctica "des de baix", volem contribuir a coordinar energies en un ampli moviment critic, anticapitalista, arrelat en les lluites socials més significatives: Des de la sobirania alimentària, l'ecologia, la lluita contra l'explotació i el patriarcat, el suport a les resistències socials de la classe treballadora o el combat contra els efectes de la crisi sistèmica, entre altres.

A escala local, comarcal i de país, és possible fer un treball de base. Necessitem, però, uns mínims organitzatius i una certa capacitat de resposta i coordinació.

Per aquests motius i altres que anirem desenvolupant, us convidem a participar amb Revolta Global, en aquest procés.
Ja sigui des de la militància a Revolta, des de la proximitat o des de la col·laboració, el procés està obert i en marxa.

Ens agradaria comptar amb la teva presència a aquesta trobada.

Salut!


GRUP IMPULSOR DE
REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA
MARESME

ÀNGEL/ ECRAM/ RUBÉN/ TONI
Premià de Mar, juny de 2009

3 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

som-hi

DE LA SERNA ha dit...

Toni!
Sóc en Rubén de Premià.
Ara ja saps on sóc...
alesquerradelalluita.blogspot.com

ens veiem aviat

Toni ha dit...

Rubén:

Ja he visitat la teva casa blogger i l'he afegit a les meves preferides de L'ESTEL DE LA LLIBERTAT .... ens veiem

TONI