diumenge, 10 de maig del 2009

500 persones amb Revolta Global, a Barcelona


Potser l'Olivier Besancenot, és l'element mediàtic que ens calia per acabar d'arrodonir un acte que va anar molt be, però aquest fet no ens ha de fer oblidar que tots els ponents van tenir unes intervencions excel·lents.

Voldria destacar com el propi Besancenot, ens va introduir arguments polítics que difícilment podem trobar en d'altres polítics. La seva visió de la justícia social, la seva solidaritat amb tots els pobles i les persones d'un món, el nostre on predomina la injustícia. La visió de que cal universalitzar el benestar (i no la misèria, com ens volen convèncer el partits institucionals) o de que la única sortida per aconseguir aquest fet és acabar amb un sistema, el capitalisme, que sols ens demana sacrificis mentre subvenviona als bancs i en general, als rics.

La proposta de recuperar la utopia, la il·lusió de que un altre món, una altra Europa és posible, és el més important. Vol dir recuperar tot allò pel que lluita l'esquerra ... de veritat. És tot allò pel que ha lluitat l'esquerra al llaerg de la història. Canviar la realitat per fer-la millor per a tothom, és ser d'esquerres.

Potser destacar, allò que sabem tots i totes, l'ESTHER, va tenir una gran intervenció que caldria que tinguessim present a l'hora de fer conèixer el nostre missatge polític i que ens ha de caracteritzar més enllà de campanyes electorals. El nostre és un camí que ens ha de portar a donar a conèixer les nostres idees, a incorporar nous companys a REVOLTA GLOBAL.
Posted by Picasa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin subidon de cap de setmana! Quins moments més bonics! Endavant, company, que el món és nostre!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

això pita...es multipliquen els contactes, les interseccions i les adhesions, haurem de saber donar el proper salt ...
animem-nos i no defallim.