dimarts, 2 de desembre del 2008

4 de desembre STOP AL LIBERALISME

US ESPEREM!

COALI PREMIÀ

AMB EL SUPORT DE ICV, EUiA, Independents de la Coalicó, Revolta Global

4-12-2008   FEU-NE CÒPIES I QUE HO REBI MÉS GENT

premià de mar: 
dijous 4 de desembre, 
8 del vespre, centre cívic.

El dijous 4 de desembre tenim una bona ocasió per tractar els significats de la crisi. "La crisi" d'avui és una variable més, de gran incidència social, del fracàs neoliberal. El neoliberalisme ha estat la recepta per rellançar el model capitalista més enllà de les lògiques estrictament productives. Aquest model ha fracassat. Ara es fa necessari entendre i coneixer les línies argumentals de la situació. La crisi neoliberal és la crisi del propi sistema capitalista i posa en evidència el discurs dominant dels darrers anys. L'esclat de l'economia virtual, del campi qui pugui, de la simulació social, del consum irracional i de les formes d'economia flotant (bombolla immobiliària,etc), mostren la cruesa de l'exclusió social, de la realitat de la societat de classes i de l'oportunisme cínic d'aquells sectors que ara truquen la porta de l'estat assistencial per reflotar finances i privilegis.

En un context de repolitizació, mobilitzacions obreres i estudiantils, descontentament sectorialitzat i emergència de nous moviments de contestació, aprofitem per convocar-vos al Centre Cívic de Premià de Mar on La Coalició d'Esquerres de Premià organitza un acte informatiu amb la participació de la caterdràtica d'economia de l'UAB Miren Etxezarreta. Dijous 4 de desembre a les 8 del vespre, Centre Civic de Premià de Mar (C./Esperança) 

Organitza: Coalició d'Esquerres de Premià de Mar. Amb el suport de: ICV, EUiA, Independents de la Coali, Revolta Global.